επικοινωνία

Ελάτε να εκφράσουμε την γνώμη της νέας γενιάς, των νέων που σκέφτονται, ελπίζουν και πιστεύουν σε μία καλύτερη ζωή. Ας συζητήσουμε όλοι μαζί, μόνο να κερδίσουμε μπορούμε από αυτό.

Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Νεα αρχή (;)


Καλλικράτης …. Τι όμορφος χαρακτηρισμός για την «αναδιοργάνωση» της χώρας!
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή για να δούμε θετικά τις αλλαγές αυτές και με πολύ χιούμορ φυσικά. Μέχρι τώρα τα οικονομικά της χώρας πέσανε έξω για ποιόν λόγο; Διότι σταμάτησαν να «τρώνε» λίγοι και «τρώγανε» με παρέα πλέον! Γι αυτό λοιπόν έρχεται η αλλαγή...Γιατί να υπάρχουν πολλοί νομάρχες (άρα και πολλά στόματα να τραφούν….); Τώρα θα υπάρχει μία μεγάλη περιφέρεια και ένας μόνο «άρχοντας», που πόσο να φάει ένα άτομο (άντε να ‘ναι 2-3….);
Αυτό μένει να το δούμε, θα είναι έτσι ή μήπως θα μεγαλώσει ακόμη περισσότερο το «τραπέζι» και τελικά αντί για περιορισμό των «απολεσθέντων» θα έχουμε εκτόξευση προς τα πάνω; Ο καιρός θα μας δώσει την απάντηση… Και μακάρι ο «Έλληνα(ρα)ς» να καταλάβει ότι κάποτε πρέπει να ξυπνήσει… Είτε αυτό το «ξύπνημα» έρθει από τη νέα γενιά και θα είναι πιο βίαιο και ανατρεπτικό είτε από τους παλαιότερους (που δε θα μπορούν να επιβιώσουν από τα «έτοιμα» τόσων χρόνων).

Καλημέρα Ελλάδα…..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου